ALKÜ TÖMER’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

• ALKÜ BASIN
  • 07 Mayıs, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nacide Öter, bayrağı Prof. Dr. Elif Aktaş’a devretti.

Türkçe öğrenmek isteyen yurt içinde veya yurt dışındaki herkese planlı, programlı, yeniliğe açık, modern yöntem ve teknikler doğrultusunda dil öğretimi gerçekleştiren Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)  Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde (TÖMER) görev değişikliğine gitti. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan tarafından TÖMER’e müdür olarak atanan Prof. Dr. Elif Aktaş, görevi Dr. Öğr. Üyesi Nacide Öter’den devraldı. Törene katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, TÖMER’e katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Nacide Öter’e teşekkür ederken yeni görevi için Prof. Dr. Elif Aktaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Bayramoğlu, “Maddi ve manevi her türlü kültürel mirasımızı dil öğrenmek isteyen tüm paydaşlara tanıtmada gönüllü rehberlik eden bir eğitim kurumu olarak hizmet eden TÖMER’in yeni dönemde de çalışmaları hızla devam edecek. Görev değişikliği, hocalarımıza ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Görevi devralan Prof. Dr. Elif Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Nacide Öter’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederken Öter de Aktaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Görev değişimi, karşılıklı çiçek takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.