ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

04 08 2017

Sevgili öğrenciler;

Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı sonucunda başarılı olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni kazandınız. Bu başarınızdan dolayı sizi gönülden tebrik ediyor, bu süreçte hiçbir fedakarlığı sizden esirgemeyen, başarınız için sizi sürekli destekleyen ailenizi de kutluyor, Kökleri mâzide, hedefleri âtide olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ailesine hepiniz hoşgeldiniz diyorum.

Öğrencilerini dünyanın dört bir yanında önemli görevler üstlenebilecek bilgi donanımına sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Alanya Alaaddin Keykubat  Üniversitesi, değerli akademisyenleriyle sizlerin geleceğine en iyi şekilde yön verecektir.

Hayallerinizdeki geleceğe adım attığınız çok önemli bir dönemin başlangıcı olan üniversite hayatınızda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni seçtiğiniz için sizleri bir kez daha kutluyor, eğitim- öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI

Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Ön Kayıt İşlemi İçin İçin Tıklayınız

ALKU Campus