BANKACILIK HİZMETLERİ VE MAAŞ PROMOSYON İHALESİ HAKKINDA

BANKACILIK HİZMETLERİ VE MAAŞ PROMOSYON İHALESİ HAKKINDA

09 10 2020

Üniversitemizin tüm personellerini ilgilendiren “Bankacılık Hizmetleri ve Maaş Promosyon İhalesi” ,  07.10.2020 Çarşamba günü, saat 10:00’da Üniversitemiz Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Sekiz bankanın katıldığı ihalede açık artırma sonucunda en yüksek promosyon teklifi, Üniversitemizin akademik, idari ve sürekli işçi statüsündeki personele tek seferde ve eşit miktarda, kişi başı 3.650,00 TL ile Garanti BBVA Bankası tarafından yapılmıştır.

Üniversitemiz ile Garanti BBVA Bankası arasında, 01 Ocak 2021- 31 Aralık 2023 yıllarını kapsayan toplam 3(üç) yıl süreli protokol (sözleşme) imzalanacak olup sözleşmeye göre anlaşma sağlanan banka, kişi başına tespit edilen promosyon tutarını peşin olarak 15 Ocak 2021 maaş ödemesinden itibaren 5 (Beş) iş günü içerisinde hiçbir kesinti yapılmaksızın kurumdan gönderilen listede ismi bulunan her personelin hesabına aktaracaktır.

Ayrıca ilgili banka ile yapılacak olan protokol gereğince; Banka, promosyon anlaşmasından sonra Üniversitemize her ne ad altında olursa olsun ataması yapılan,  kurumda göreve başlayan personele, daha önce çalıştığı kurumdan promosyon alıp almadığına bakmaksızın promosyon ödemesi yapacaktır. Bununla birlikte sözleşme imzalanmasından sonra askerlik, ücretsiz izin, emeklilik, müstafi sayılma, kurumlar arası atama vb. nedenlerle kurum ile ilişiği kalmayan personelden promosyon ücreti iadesi istenmeyecektir.”

Personellerimize saygıyla duyurulur.