KAYIT DONDURMA HAKKINDA BİLGİLENDİRME

KAYIT DONDURMA HAKKINDA BİLGİLENDİRME

07 04 2020

KAYIT DONDURMA

“Yeni Koronavirüs Hastalığı Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri”

1. İnternet erişimi, bilgisayar temini gibi olanakları bulunmayan öğrenciler 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi için kayıt dondurma talebinde bulunabilirler.
  2. Öğrenciler Kayıt dondurma taleplerini Öğrenci Bilgi Sisteminde bulunan Başvuru İşlemleri menüsünde yer alan Kayıt Dondurma Başvuru sekmesinden yapabilirler.
  3. Yıllık eğitim-öğretim uygulayan akademik birimlerde (Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi) öğrenim gören öğrenciler ile Hazırlık sınıfı öğrencileri kayıt dondurma talebinde bulunurken 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarını kapsayacak şekilde işlem yapılacağını göz önünde bulundurarak başvuru yapmaları önem arz etmektedir.
  4. YÖK Destek Programına kayıtlı lisans öğrencilerinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde kayıt dondurmaları halinde, bu süre zarfında burs ödemesi yapılmaz, ancak eğitime başlamaları halinde bu süre bursluluk sürelerine eklenir.