2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ALIMI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci alımları 28 Temmuz 2020 tarihinde başlayıp, 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. Başvuru sırasında kabul edilecek sınavlar/diplomalar ve minimum başvuru şartlarına buradan bölümlerdeki kontenjanlara ise buradan ulaşabilirsiniz.

Adayların sisteme yükledikleri evraklardaki maddi hatalardan adayların kendisi sorumlu olmakla birlikte usulsüz başvuru yapan adaylar hakkında yargı yolu açık tutulacaktır.

Not: ALKÜ-YÖS 2020 ödemelerinin yoğunluğu nedeniyle ve başvuran öğrencilerin işlemlerinin hatasız gerçekleştirilmesi amacıyla telefonlara cevap verilemeyecek olup, tüm soru ve sorunlarınız için alkuyos@alanya.edu.tr adresinden iletişime geçilecektir.

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 23 Temmuz, 2020