2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANLAMASI

Kıymetli Öğrencilerimiz;

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Öğretim Planlaması Üniversitemiz Senatosu tarafından aşağıdaki şekilde planlanmıştır.

• Tıp Fakültesi (Dönem IV), Diş Hekimliği Fakültesi (Dönem III), Sağlık Bilimleri Fakültesi (Hemşirelik Programı 3. Sınıf öğrencilerinin uygulamaları hastane ortamında) ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (2. Sınıf 4. Dönem derslerinin uygulamaları) yüz yüze, uygulama dersleri dışındaki teorik dersler uzaktan eğitim şeklinde yürütülecektir.
  • Diğer akademik birimlerde eğitim-öğretim uzaktan eğitim şeklinde yapılacaktır.

Önemli: Akademik birimler, derslerin ne şekilde ve nasıl yürütüleceği hususunda öğrencilerini detaylı bir şekilde web sayfalarından bilgilendireceklerdir.

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 09 Şubat, 2021