MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA PROJE TEMELLİ DEĞİŞİM BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Öğretim Elemanlarının Dikkatine,

30.01.2019 tarihli 2019.5 Sayılı YÖK Yürütme Kurulu Kararı’na istinaden, üniversitemizin öğretim elemanları YÖK ‘e Proje başvurusunda bulunarak, Mevlana Değişim Programı kapsamında yalnızca ikili protokol imzalayarak anlaşma yaptığımız yurtdışı yükseköğretim kurumları ile projelerini gerçekleştirebilir.  Anlaşmalı Üniversitelerimiz için tıklayınız.

Proje hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, değişime katılacak öğrenci ve öğretim elemanlarına ödenecek günlük yevmiye ve ulaşım destek miktarları hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Öğretim elemanlarının proje esaslı değişim başvurularını 12 Nisan 2019 tarihine kadar, Proje Önerisi Başvuru Formuna uygun şekilde YÖKSİS üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Mevlana Programı ile ilgili genel bilgiler için tıklayınız.

• 18 Şubat, 2019