Öğretim Üyesi İlanı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve nitelikleri belirtilen kadrolara; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları

• Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların, başvurmak istedikleri birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesinin onaylı örneğini, 2 adet fotoğrafını, kimlik fotokopisini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini ve yönetimlerinde biten ve devam eden yüksek lisans ve doktora çalışmalarının listelerini içeren dört (4) takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
  • Doktor Öğretim Üyesi kadroları için başvuracak adayların, başvurmak istedikleri birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, lisans, yüksek lisans ve doktora belgesinin onaylı örneğini, 2 adet fotoğrafını, kimlik fotokopisini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren dört (4) takım dosyayı ekleyerek, ilgili Dekanlık veya Müdürlüğe başvurmaları gerekmektedir.
  • Adayların; bilimsel çalışma ve yayınlarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde biten ve devam eden yüksek lisans ve doktora çalışmalarının listelerini içeren birer CD’yi dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.
  • Yabancı ülkelerde alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylandığına dair belgelerin müracaat dosyasına eklenmesi şarttır.
  • İlanımız Resmi Gazete, Devlet Personel Başkanlığı web sayfasında ve Sabah gazetesinde 09/03/2018 tarihinde yayımlanmış olup, başvurular 23/03/2018 tarihinde sona erecektir.
  • Posta ile yapılan,  belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Birim

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvan

Derece

Adet

İç Hastalıkları/

Nefroloji

1

İç hastalıkları uzmanı olup, nefroloji bilim dalında yandal uzmanlığını almış olmak. Diabetik nefropati ve kontrast nefropati konularında çalışmaları olmak.

İç Hastalıkları/

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

1

İç hastalıkları uzmanı olup, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları bilim dalında yandal uzmanlığını almış olmak. Polikistik Over Sendromu konusunda çalışmaları olmak.

Radyoloji

1

Kafatası ve yüz yapılarındaki farklılıkların Bilgisayarlı Tomografi ile incelenmesi konusunda çalışmaları olmak.

Radyoloji

1

Meme koruyucu cerrahi yapılan hastalarda meme lezyonlarının tanısı konusunda çalışması olmak.

Cerrahi Tıp Bilimleri

Kadın Hastalıkları ve Doğum

1

Uzun süreli manyetik alana maruziyetin reprodüktif  hormonlar üzerine etkisi konusunda çalışmaları olmak.

Makine Mühendisliği

1

Makine Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak. Newton olmayan akışkanların kararlılık analizleri konusunda çalışmaları olmak.

Endüstri Mühendisliği

3

1

Endüstri mühendisliği alanında yurt dışı doktoralı olup, elektrik güç sistemleri alanında yöneylem araştırması çalışmaları olmak

Temel Eğitim

Sınıf Eğitimi

1

Türk Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak. Görme ve işitme engellilere Türkçe öğretimi üzerine çalışmaları olmak.

Matematik ve Fen Bil. Eğitimi

Matematik Eğitimi

3

1