ZORUNLU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DERSLERİ MUAFİYET SINAVI HAKKINDA (GÜNCELLEME)

Zorunlu Bilgi Teknolojileri Sorumluluk Kaldırma Sınavı (Bilgi Teknolojileri Kullanımı, Bilgi Teknolojilerine Giriş, Bilgi ve İletişim Teknolojisi, Bilgisayar-1) 7 Ekim 2020 tarihinde saat 10:00’da uzaktan eğitim sistemi (Mergen) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sınava katılmak için ayrıca başvuru yapılmasına gerek olmayıp, ilgili derse öğrenci bilgi sistemi üzerinden daha önce kayıt olmuş olmanız gerekmektedir.

Sınav 7 Ekim 2020 tarihinde saat 10:00’da sistem üzerinden aktif hale gelecek olup, 20 dakika sürecektir. Mazeret sınavı yapılmayacak olup, sınava katılmanız önem arz etmektedir.

Sınav sonuçları 8 Ekim 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Mergen sisteminin kullanımına ilişkin bilgileri üniversitemiz uzaktan eğitim merkezi web sitesinden edinebilir, sistemin kullanımına ilişkin eğitim videolarını burayı tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Zorunlu Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavı MERGEN Ders listeleri için tıklayınız.

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 25 Eylül, 2020