ALKÜ’DE KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

ALKÜ’DE KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

14 01 2021

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) personeline kurum içi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını nedeniyle ertelenen kurum içi eğitimler Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) tekrar başladı. Pandemi tedbirleri nedeniyle bir süre ara verilen eğitimlerin ikincisi çevrimiçi olarak düzenlendi. Ağırlıklı olarak ALKÜ idari personelinin katılımıyla, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ile Yazı İşleri ve Evrak Şube Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen eğitimde; “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik,” Üniversitemiz İmza Yetkileri Yönergesi”, gizlilik içeren yazıların hazırlanması ve gönderilmesi ile ilgili konular paylaşıldı.

Söz konusu eğitimler, güncellenen mevzuat doğrultusunda EBYS üzerinde yapılan değişikliklerin paylaşılacağı uygulama eğitimleri ile devam edilmesi planlanıyor.