ALKÜ’DEN ERASMUS ATILIMI

ALKÜ’DEN ERASMUS ATILIMI

19 11 2020

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) temsilcileri, Bulgaristan’da stratejik ortaklık görüşmelerinde bulundu.

ALKÜ Erasmus Ofisi ekibi, Bulgaristan’da bulunan partner üniversiteler ile halihazırdaki anlaşmaların kapsamını genişletmek ve ortak projeler yürütmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uluslararası İlişkiler Ofisinden Öğr. Gör. Koray Kaya ve Öğr. Gör. Eren İrfanoğlu’nun katıldığı bu ziyaretlerde, Ruse Angel Kanchev Üniversitesi, Sofya İletişim Üniversitesi, Stara Zagora Trakya Üniversitesi, Sofya Teknik Üniversitesi, Plovdiv Tarım Üniversitesi, Varna Teknik Üniversitesi ve Varna Ekonomi Üniversitesi ziyaret edilerek KA2 Stratejik Ortaklık Projesi için ön görüşmeler sağlandı. Bu görüşmeler çerçevesinde Erasmus Ofisi, Ruse Angel Kanchev Üniversitesi ile ortak proje yapma konusunda prensipte anlaşıldığını duyurdu.

Uluslararası İlişkiler Ofisinden Öğr. Gör. Diren Doğan ise Avusturya ve Çek Cumhuriyeti’ne giderek Erasmus Staj faaliyeti görüşmelerini gerçekleştirmiş, Viyana ve Çekya Climastore Şirketi, Apple Store Firması ve Goldencity Hotel kuruluşları ile ön görüşmeler sağladı.