ALKÜ’DEN YARDIM ELİ

ALKÜ’DEN YARDIM ELİ

27 04 2020

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Kulübü öğrencileri Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine yardım elini uzatacak.

Dört kişilik bir ailenin bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak çeşitlilikte hazırlanan koliler belirlenen ailelere teslim edildi. Toplanan yardımlar ile hazırlanan kolilerin paketlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması tamamen gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Yardımların devam edeceğini dile getiren ALKÜ Spor Kulübü danışmanı Öğr. Gör. Ali Dilmen, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan öncülüğünde ve personelimizin de destekleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve ailelerini belirleyerek; bulgur, salça, çay, makarna, yağ, mercimek, zeytin gibi çok çeşitli temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu koliler hazırlayıp ailelerimize ulaştırdık. İlerleyen süreçte ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine ulaşmaya devam edeceğiz" dedi.