ALKÜ’LÜ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİ GÖKYÜZÜNDE 15 TEMMUZ’U ANDI

ALKÜ’LÜ AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLERİ GÖKYÜZÜNDE 15 TEMMUZ’U ANDI

15 07 2020

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, gökyüzünde Türk bayrağı açarak şehitleri ve gazileri andı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ile Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu işbirliğinde, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde şehit ve gazileri anmak için 800 metre yükseklikteki Dinek Mahallesi Yassıtepe'den yamaç paraşütüyle atlayış gerçekleştirildi.

Metrelerce yükseklikte başlayan yamaç paraşütü etkinliğinde pilotlar, havada Türk Bayrakları ve 15 Temmuz posterleriyle dakikalarca gökyüzünde dolaştıktan sonra, Kleopatra Plajı’nda Türk bayrağı, ALKÜ Kırlangıçları ve “Demokrasi nöbetimiz hiç bitmeyecek” yazılı pankartıyla karşılandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Hamdi Alper Güngörmüş, etkinliğe 50 kişilik bir katılımın olduğunu belirterek, “Bu anlamlı günde bizlerin yanında olan herkese çok teşekkür ederim. Bu vesileyle, 15 Temmuz şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.