VALİ YAZICI’DAN REKTÖR KALAN’A ZİYARET

VALİ YAZICI’DAN REKTÖR KALAN’A ZİYARET

14 07 2020

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı, üniversitenin gelişimi ve projeleri hakkında bilgilendirdi. ALKÜ Senato Salonu’nda düzenlenen brifing toplantısının sonunda Vali Yazıcı, Rektör Kalan’a yaptığı bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektör Kalan, Vali Yazıcı’ya, Alanya’ya özgü meyve ve bitkiler kullanılarak geliştirilen formül ile üretilen ve üniversite adına tescillenen el dezenfektanı, antibakteriyel jel, kolonya, sıvı sabun ve egzama karşıtı krem gibi “ALKÜDERM” ürünlerini hediye etti.