ALKÜ MOBİL YENİ GÜNCELLEŞTİRMELERLE HİZMETİNİZDE

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilmiş olan ALKÜ Mobil uygulaması 6 Ekim 2021 tarihinde yayına alınmıştır.

ALKÜ Mobil uygulamasında yer alan özellikler

• Hızlı Erişim özelliği sayesinde uygulama içerisinde aradığınız her şeye tek tıkla ulaşabilirsiniz.
  • Üniversitemiz hakkında genel bilgilere, güncel duyuru, haber ve etkinliklere ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenci Kılavuzu ile öğrencilerimizi ilgilendirebilecek tüm detaylara kolaylıkla ulaşılabilmektedir.
  • Akademik danışmanınızdan randevu talep edebilirsiniz.
  • Akademik danışmanınız ile görüntülü görüşme olanağı geliştirilmiştir.
  • Üniversitemiz bünyesinde geliştirilmiş olan tüm yazılımlara erişim imkanı sağlamaktadır.
  • Öğrenci, Akademik ve İdari olmak üzere farklı kullanıcı profilleri geliştirilmiştir.
  • Dijital Kimlik sayesinde yerleşke içerisinde kimlik doğrulama ve sorgulama imkanı bulunmaktadır.
  • Kütüphane Üyelik entegrasyonu ile birlikte uygulamayı kullanan tüm kullanıcılar kütüphane üyelik bilgilerine (borç, iade, kitap bilgileri vs.) ulaşabilmektedir.
  • Çoklu tema desteği ile uygulamayı seçtiğiniz bir tema ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Üniversitemiz yemek menüsüne uygulama içerisinden rahatlıkla erişebilirsiniz.
  • Sanal tur ile üniversitemiz içerisinde gezinti yapabilirsiniz.
  • Üniversitemiz personel bilgi sistemi entegrasyonu ile personellerimiz bulunduğu birimi, görev başlangıç tarihini ve yıllık izinlerini görüntüleyebilmektedirler.

ALKÜ MOBİL UYGULAMAMIZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

• Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
  • 09 Ocak, 2023