BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDE PSİKOLOJİK DESTEK İHTİYACININ BELİRLENMESİ: DEPRESYON, ANKSİYETE, STRES DÜZEYLERİ VE İLİŞKİLİ ETMENLERİN ARAŞTIRILMASI ANKET FORMU

Değerli Üniversite Öğrencileri, Üniversite öğrencileri zaman zaman ruhsal sağlıkları ile ilgili sorunlar yaşamakta ve yardım arayışına girmektedir. Bu anket sizlerin depresyon, anksiyete ve stres düzeylerinizi değerlendirmek üzere üniversite uzantılı mail adreslerinize gönderilmiştir. Anketin doldurulma süresi yaklaşık 5-10 dakikadır. Ankete katılımınızı önemle rica ediyoruz.

Anket linki için tıklayınız.

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 20 Şubat, 2024