ERASMUS DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Üniversitemizin Değerli Personelleri ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü olarak Erasmus başvurularının başladığını duyurmaktan memnuniyet duyarız. Bildiğiniz gibi Erasmus Değişim Programı uluslararasılaşma adına Avrupa’ya açılan bir kapı ve bu fırsatı kullanmak isteyen tüm adaylarımızı Erasmus Değişim Programından faydalanmaya davet ediyoruz. Henüz 2021 Erasmus Projesi için süreç tamamlanmadığından bu başvuruya 2020 yılına ait Erasmus Projesi kapsamında çıkılmıştır.

Başvuru ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki Erasmus Kurum Koordinatörlüğü sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Değişim programlarına katılmak isteyen tüm öğrencilerimizi ve personelimizi bu ilanımıza başvurmaya davet ediyor, başvuru yapacak olan adaylarımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

ALKÜ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi