Personel Hareketliliği Duyurusu

2017- 2018 Akademik Yılı için, Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında, Üniversitemizde görev yapmakta olan akademik personellerimiz yurtdışında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerden birinde, ilgili şartları sağlamak koşuluyla ders verme veya eğitim alma faaliyetinden faydalanabileceklerdir.

Erasmus Ders Verme veya Eğitim Alma Faaliyetinden faydalanmak isteyen öğretim üyesi ve öğretim elemanları, 12 MART 2018- 23 MART 2018 tarihleri arasında, BAŞVURU FORMU (Tıklayınız) , kimlik fotokopisi ve yabancı dil belgelerini, bir adet fotoğrafla birlikte dosya halinde Uluslararası İlişkiler Ofisine ulaştırmalıdırlar.

Başvuru sahipleri, başvuru formunu doldururken tercih yapacakları üniversiteyi anlaşmalı olduğumuz üniversiteler listesinden seçebilir ve Personel Hareketliliği Hibe Miktarları Tablosundan (Tıklayınız) yararlanabilirler. Bunun dışında anlaşmalı olmadığımız herhangi bir üniversiteyle anlaşma yapılmasını sağlayarak, bu üniversitelere de hareketlilik gerçekleştirebilirler.

Başvuru yapan akademik personellerimizin başvuru formları aşağıdaki puanlama sistemine göre değerlendirilecektir.

Puanlama Cetveli

Kurum Anlaşması Getirme - 1 Eylül 2017 sonrası  ( 1 puan)

Yabancı Dil  - YDS-YÖKDİL 65-79 Arası / TOEFL 78-95 Arası ( 1 puan)

Yabancı Dil  - YDS-YÖKDİL 80 ve Üzeri / TOEFL 96 ve Üzeri ( 2 puan)

Ders Kataloğu Puanlaması - 1 ve 2 ders ( 1 puan)

Ders Kataloğu Puanlaması - 3 ve Üzeri  ( 2 puan)

Koordinatörlük Puanı ( 1 puan)

Erasmus Hareketliliğinden Yararlanmış olmak (-2 puan)

Değerlendirme neticesinde puanların eşit olması durumunda akademik hiyerarşi dikkate alınacaktır.

Not: Kurumumuza tahsis edilen bütçe ve tercih edilen ülkelerin hibe miktarlarına bağlı olarak peronel hareketliliğinden faydalandırılabilecek akademik personel sayımız sınırlı sayıda olup, değerlendirme sonucunda faaliyetten faydalanmaya hak kazanan adayların gerekli evraklara ilişkin bilgileri, ve diğer duyuruları Uluslararası İlişkiler Ofisi web sayfasından takip etmeleri gerekmektedir.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi

Erasmus Koordinatörlüğü