ALKÜ KARİYER ZİRVESİ VII. İSTİHDAM FUARI

• ALKÜ Yaşam Merkezi
  • 07 Mart, 2024 | 09:00

ÖĞRENCİLER VE İŞLETMELER KARİYER İÇİN ALKÜ’DE BULUŞUYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ev sahipliğinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Alanya Üniversitesi iş birliği ile yarın 7’ncisi düzenlenecek “Kariyer Zirvesi İstihdam Fuarı”ndan binlerce öğrenci, 70’ten fazla sektörle istihdam için buluşacak.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), akademik başarının artırılmasına yönelik çalışmaların yanında öğrencilerinin kariyer planlamalarına katkı sunan, onları iş dünyasıyla buluşturan, pratik deneyimlerle donanmış bireyler yetiştirme vizyonunu da sürdürüyor. Bu kapsamda; ALKÜ, Alanya Üniversitesi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) iş birliğinde 7’ncisi düzenlenen ve turizmden inşaata, eğitimden teknolojiye birçok sektörü bir araya getiren “Kariyer Zirvesi İstihdam Fuarı” yarın kapılarını aralayacak. 7-8 Mart tarihlerinde ALKÜ Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, 70'ten fazla firma ile katılımcılara kariyer olanakları sunacak. Açılışı saat 09.00'da gerçekleşecek olan fuarda etkinlik boyunca çeşitli workshoplar, ikramlar ve sektörel standlar ziyaretçilere farklı deneyim imkânı sağlayacak. İş dünyasının temsilcileri ile öğrencilerin buluştuğu fuarda; turizm, inşaat, eğitim, teknoloji gibi alanlarda faaliyet gösteren sektörlerin açılan standları ve yapılan workshopları ile öğrenciler; istihdam ve staj imkanları için firmalarla bire bir görüşme fırsatı bulacak. Fuarın ikinci gününde, saat 11.00’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel “Turizmde Kadın Olmak” konulu panelde, kadınların turizmdeki rolü vurgulanarak bu alandaki başarıları ve katkıları üzerinde durulacak.

Kariyer Zirvesi İstihdam Fuarı, gençlerin kariyer planlamalarına katkı sağlamanın yanı sıra onlara iş dünyası ile güçlü bir iletişim kurma fırsatı sunacak. 7-8 Mart tarihlerinde ALKÜ Yaşam Merkezi'nde gerçekleşecek bu önemli etkinliğe iş dünyası ve tüm Alanya halkı davet edildi.