ALANYA SAĞLIĞINA YATIRIMLAR TAM GAZ SÜRECEK

  • ALKÜ BASIN
  • 22 Ağustos, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler’le birlikte sağlık hizmetlerinde son durum ve yapılacak olan sağlık yatırımlarını inceledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, göreve gelmesinin ardından üniversitede ve paydaş olan kurumlarla çalışmaları hızlandırdı. Rektör Türkdoğan, son olarak Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler’e iade-i ziyarette bulunarak, ALKÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arife Uslu Gökceoğlu ve hekimlerle birlikte servisler, poliklinikler, yoğun bakım, ameliyathane ve acil servisi bölümlerinde incelemelerde bulundu.  Başhekim Güler, hastanede yapılan çalışmalar ve sağlık hizmetindeki son durum hakkında Rektör Türkdoğan’ı bilgilendirdi. Hastanenin daha iyi sağlık hizmeti vermesi için yerinde istişarelerin yapıldığı hizmet incelemesinde projeler de konuşuldu.

REKTÖR TÜRKDOĞAN: “DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN HER ZAMAN HAZIRIZ”

Rektör Türkdoğan, Başhekim Güler’e hizmetlerin gelişmesi için her zaman birlikte adım atmaya hazır olduklarına vurgu yaparak, “Turizm şehri Alanya’mızın nüfusu her geçen gün artarken, yaz dönemlerinde nüfus oldukça fazla oluyor. Sağlık alanında yetersiz kalmamak için birlikte yapacağımız çalışmalarla şehrimize en kaliteli sağlık hizmetini vermek için her zaman hazırız. ALKÜ olarak yeni projelere ve çalışmalara her zaman destek vereceğiz. Şehrimiz adına katkıda bulunacağımız bu çalışmalar bizleri her zaman gururlandırır. Birlik içinde ilçemize yeni sağlık hizmetlerini kazandıracağımıza inancım sonsuzdur." diye konuştu. Ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Doç. Dr. Güler, "Rektörümüz ile birlikte sağlık alanında atılacak adımları değerlendirme fırsatı bulduk. Birlikte gidilecek olan yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Alanya’mıza sağlık alanında yenilikleri getirmeye ve aynı payda altında güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz." dedi. Rektör Türkdoğan, ziyaretin ardından Başhekim Güler ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.