ALANYASPOR, ALKÜ’LÜ GENÇLERİ MAÇA ÇAĞIRIYOR

  • ALKÜ BASIN
  • 14 Aralık, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri, “Cumhuriyet’in 100. Yılında 1000 Genç ile Maça Projesi” ile Alanyaspor maçlarına katılım sağlayacak.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında “Cumhuriyet’in 100. Yılında 1000 Genç ile Maça Projesi” iş birliği protokolü imzalandı. Alanya Kaymakamlığında gerçekleşen imza protokolüne Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nazif Emre Kıldırgıcı, Alanya Şoförler Odası Başkanı Paşa Özkan ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz katıldı. Protokol; Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Alanya Üniversitesi, Alanya Belediyesi ve Corendon Alanyaspor arasında yapıldı.

ALKÜ’LÜ GENÇLER BİR YIL MAÇLARA ÜCRETSİZ GİDECEK

Protokol kapsamında, Alanya’da okuyan ve yurtlarda kalan gençler ücretsiz bir şekilde Corendon Alanyaspor’un iç saha maçlarına gidebilecekler. İmzalanan protokol ile ALKÜ ve Alanya Üniversitesinde öğrenim gören ve yurtlarda kalan öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak ve Alanyaspor'a destek verilmesi için tribünlerde olmaları amaçlanıyor. 

REKTÖR TÜRKDOĞAN: “HAYDİ GENÇLER MAÇA!”

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, imzalanan protokole ilişkin yaptığı açıklamada başvuruların önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi. Protokolle birlikte en az gençler kadar heyecanlı olduklarını belirten Rektör Türkdoğan, “Attığımız her adımda, yaptığımız tüm projelerde önceliğimiz her zaman geleceğimizin mimarı gençlerimiz oluyor. Son yaptığımız projede de gençlerimizi düşünerek onların daha eğlenceli ve güzel zamanlar geçirmelerini diliyorum. ALKÜ’lü gençlerimiz şehrimizin markası ve gururumuz Alanyasporumuza tam destek sağlayacaklar. Haydi gençler Alanyasporumuza tam destek için maça.” dedi. Rektör Türkdoğan, proje için tüm paydaşlara teşekkür ederek protokolün hayırlı olmasını diledi.

KAYMAKAM ÜRKMEZER: “TAKIMIMIZA HEP BİRLİKTE DESTEK VERECEĞİZ”

Protokolde konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer, “Proje ile üniversitede öğrenim gören ve yurtlarda kalan öğrencilerimize; kaymakamlığımız, belediye, üniversiteler, gençlik spor müdürlüğü ve kurumlarımız tarafından destek verilmesini ve bu desteğin her alanda artırmalarını amaçlıyoruz. Takımımıza yediden yetmişe hep birlikte destek vereceğiz. Proje için İlçe Spor Gençlik Müdürlüğümüze ve iş birliği içerisinde destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.  İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise “Alanyasporumuzun bu tür proje ve çalışmalara ihtiyacı var. Bu birlik ve beraberlik bizleri ve takımımızı motive ediyor. Şehrimiz için daha iyi şeyler yapacağız. Protokolümüz hayırlı olsun.” dedi.