ALKÜ AİLESİ BÜYÜYOR

  • ALKÜ BASIN
  • 13 Ekim, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine (ALKÜ), 18 Eylül 2023 Tarihli Sözleşmeli Personel ilanı sonuçlarında atanmaya hak kazanan 45 yeni personel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile tanışarak yeni görevlerine başladılar.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) bilimsel ve fiziksel gelişimini tüm hızıyla sürdürürken diğer taraftan da idari personel sayısında artışını devam ettiriyor. Geçtiğimiz ay Resmî Gazete’de yayımlanan ALKÜ Rektörlüğü ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamındaki sözleşmeli personel alım ilanının sonuçları açıklandı. KPSS puan sıralaması esas alınarak nitelik şartlarını taşıyan toplamda 45 personel, göreve başlamadan önce ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile tanıştı. Senato Salonunda yapılan tanışma programına; Genel Sekreter V. Hüseyin Er, Genel Sekreter Yardımcısı Volkan Avcu, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, İdari Personel Şube Müdürü Neşe Tarhan ve göreve başlayan yeni personeller katıldı.

REKTÖR TÜRKDOĞAN: “ALKÜ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ”

Görevlerine yeni başlayacak personele hayırlı olsun dileyen Rektör Prof. Dr. Türkdoğan, “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, şehrimize değer katan ve şehrimizin daha çok gelişmesi için bilgi ve becerilerini sunan güzide kurumların başında geliyor. Üniversitemizin, öğrencilere en iyi şekilde öğretimi sağlaması, şehrimize ve ülkemize faydalı olması ALKÜ Ailesinin her bir ferdinin yoğun çabalarıyla ortaya çıkıyor. Sizler de ALKÜ Ailesine katılarak bu şerefli görevlere nail oldunuz. Birlik ve beraberlik duygusu ile güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Hepiniz ALKÜ Ailesine hoş geldiniz, yeni görevleriniz hayırlı olsun.” dedi. Tanışma programının ardından; mimar,  mühendis,  tekniker,  teknisyen,  sağlık teknikeri,  sağlık personeli,  büro personeli, güvenlik görevlisi ve destek personeli alanlarında 45 personel yeni görevlerine başladı.