ALKÜ İDARİ PERSONELİNE SGK İŞLEMLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

• 10 Mayıs, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) idari personeline yönelik düzenlenen “KBS, Maaş ve Ek Ders Otomasyonu ile SGK İşlemleri” konulu eğitime katılan Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yunus Çorum tarafından önemli bilgiler verildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından 7-8 Mayıs tarihinde üniversitenin idari personeline yönelik “KBS, Maaş ve Ek Ders Otomasyonu ile SGK İşlemleri” konulu eğitim semineri düzenlendi. ALKÜ Alev Alatlı Konferans Salonu’ndaki seminere; ALKÜ Genel Sekreter Vekili Onur Ocakdan, Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yunus Çorum, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek ve idari personel katıldı. Eğitimler; Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Yunus Çorum, Maaş Tahakkuk Şube Müdürü Ahmet Uğur Adıgüzel, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Çoşlu Hasan Aydın ve Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenel tarafından verildi. Programda konuşan ALKÜ Genel Sekreter  Vekili Onur Ocakdan, ALKÜ’de değişin teknoloji ve şartlara göre personellere yönelik eğitimlerin devam ettiğini belirtti. ALKÜ idari personelinin her zaman kendini geliştirmeye devam ettiğini dile getiren Ocakdan, eğitim seminerinde emeği geçenlere teşekkür etti. Seminer soru-cevapların ardından katılımcılara teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.