EKONOMİ VE FİNANS KULÜBÜ KARİYER SEMİNERİ

• 30 Nisan, 2017

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Ekonomi ve Finans Kulübü tarafından Kariyer ve Girişimcilik Günü düzenlendi.

ALKÜ İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda birincisi düzenlenen programa Corendon Airlines Genel Müdür Yardımcısı-CFO Olcay Türker, Yıldız Holding Besler Gıda Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Murat Fikrettin Turan, Yıldız Holding Besler Gıda Anonim Şirketi İnsan Kaynakları Uzmanı Okan Coşkun konuşmacı olarak katıldı.

ALKÜ Ekonomi ve Finans Öğrencileri tarafından 2016 güz döneminde SKS bünyesinde kurulan Ekonomi ve Finans Kulübü’nün yapmış olduğu ilk etkinlik olarak önem taşıyan programda, öğrencilerin kariyer hedeflerine ve ideallerine yönelik olarak düzenlenen etkinlikte katılımcılar sektörleri ile ilgili bilgiler verdi ve öğrencilerin merak ettikleri sorulara cevaplar verdiler.

“Kariyerinizi Ertelemeyin” sloganıyla düzenlenen kariyer gününe öğrenciler yoğun katılım gösterdi.