LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

• 10 Mayıs, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde görev değişimi yapıldı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde bayrak değişimi gerçekleşti. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan tarafından Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’ne müdür olarak atanan Prof. Dr. Kemal Vatansever, görevi Prof. Dr. Derman Bayramol’dan devraldı. ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılıç, göreve atanan Prof. Dr. Kemal Vatansever’e yeni görevi için başarılar dilerken hizmetlerinden dolayı da Prof. Dr. Derman Bayramol’a teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç yaptığı konuşmada “Yenilikçi yaklaşımlarla bilgiyi çağın gerekleri doğrultusunda kullanabilen, dinamik ve güçlü akademik kadrosuyla tercih edilen, ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen, akademik çalışmaları destekleyen ve buna uygun zemin hazırlayan, yenilikçi, girişimci ve sürdürülebilir niteliklere önem veren insan gücü ve akademisyenler yetiştiren, enstitümüz çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek. Enstitümüz, ülkemizin rekabet gücünü artırmayı, bilim ve teknolojinin gelişmesine katkıda bulunmayı sürdürecek.” dedi.