REKTÖR TÜRKDOĞAN’DAN ALKÜ PERSONELİNE “EMEK” TEŞEKKÜRÜ

  • ALKÜ BASIN
  • 11 Temmuz, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde görevli olan personelle öğle yemeğinde buluşarak teşekkür belgesi takdim etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin (ALKÜ) Konaklı Şehir Stadyumu’nda 28 Haziran Cuma günü 2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşmişti. Yoğun katılımın olduğu mezuniyet töreninde 2 bin 469 öğrenci mezun olurken aileler de bu heyecana ortak oldu. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, törene günler öncesinden hazırlanan ve yoğun çaba harcayan ALKÜ personeliyle öğle yemeğinde buluştu. Kestel Yerleşkesindeki Merkezî Yemekhane’de yapılan törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Prof. Dr. Oğuz Karahan, ALKÜ Genel Sekreter Vekili Onur Ocakdan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Uyaroğlu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Yüce, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hilmi Çetinkaya, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hakan Bütün, akademik ve idari personel katıldı.

REKTÖR TÜRKDOĞAN GÖREVLİ PERSONELE TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Mezuniyet Töreni’nde emeği geçen personel onuruna verilen yemek sonrası konuşan Rektör Türkdoğan, ALKÜ mezuniyet törenine tahmin edilenden çok daha fazla katılım olduğunu söyledi. Beklenenden fazla katılımın olmasıyla görevli personelin de yoğun çaba göstererek düzeni koruduğunu belirten Rektör Türkdoğan, “Bu kalabalıkla törenimizin güzel ve heyecanlı geçmesi bir kişinin, bir ekibin değil ALKÜ ailesi olarak birlikte olmamızın bir sonucu, bir çıktısıdır. ALKÜ olarak bu gösterdiğimiz azimli çalışmayla daha güzel ve büyük organizasyonlara her zaman hazır olduğumuzu da gösteriyor. Törende emeği geçen ve orada bulunan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” dedi. Rektör Türkdoğan, konuşmasının ardından mezuniyet töreninde görevini başarıyla tamamlayan personellere teşekkür belgesi takdim etti.