ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ULAŞIM TALEPLERİ ÇÖZÜLÜYOR

  • ALKÜ BASIN
  • 27 Ekim, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, öğrencilerin ulaşım taleplerini yetkililere iletti.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ulaşım ve koordinasyon toplantısına katıldı. Rektör Türkdoğan’ın talebiyle gerçekleştirilen geniş katılımlı toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Trafik Şube ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü Mustafa Karaduman, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz ve ilgililer katıldı. Toplantıda ALKÜ’lü öğrencilerin zamanında ve daha güvenli şekilde derslerine yetişebilmelerinin yanında sefer sayılarının artırılması yönünde atılacak adımlar görüşüldü. Toplantının sonunda ortak mutabakata varılarak ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Tevfik Yılmaz gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi. Toplantının sonunda sorunların çözümü için ilgili tarafların koordineli bir şekilde çalışması kararlaştırıldı. Özellikle Kestel Yerleşkesine ulaşımla ilgili öğrencilerden gelen talepler değerlendirilerek gerekli düzenlemelerin yapılması için çalışmalara hız verildi.

REKTÖR TÜRKDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Toplantının ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Türkdoğan, “ALKÜ’lü öğrencilerimizin zamanında ve daha güvenli şekilde derslerine yetişebilmeleri için ulaşımla ilgili atılacak adımları görüştük. Öğrencilerimizin taleplerinin ve ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıya katılarak çözüm desteği veren kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ederim.” diye konuştu.