ÜNİVERSİTEYE ARAZİ TAHSİSİ

• 11 Ağustos, 2016

ÜNİVERSİTEYE ARAZİ TAHSİSİ

Üniversitemizin binalarının bulunduğu ve Akdeniz Üniversitesine tahsisli durumda olan Kestel'deki 1958, 1959 ve 2066 numaralı parseller, düzenlenen protokolle Üniversitemize kesin tahsisli olarak devredildi. Yaklaşık 200 dönüm civarında olan 3 parselin Üniversitemize tahsisi ile ilgili olarak bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi ve kesin tahsis işlemi için Devir ve Tesellüm Tutanağı 26.11.2015 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI ve Milli Emlak Müdür V. Yakup YILDIZ arasında imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI söz konusu 3 parselin Üniversitemize tahsisi süresince verdikleri yoğun emekten dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan TANRISEVEN'e, Antalya Defterdarlığına ve Alanya Milli Emlak Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ifade etti.